ton balıklı salata


Ton balıklı salata tarifi: Balık konservesi açıldıktan sonra, çoğu insan konserve içerisindeki yağı süzer. Oysaki, konserve içerisine her ne kadar bitkisel yağ konulmuş olsa bile;süzülen yağ içerisinde balığın suyu ve yağıda çöpe gider. Aynı zamanda konserve balık etinin bir ölçüde lezzetide atılmış olur. Doğru olan, konserve tüketiminde balık etini süzmeden kullanmak gerekir. Sultan, her daim balık konservesini olduğu gibi kullanır. Hadi bakalım kolay gelsin.

Neler Lazım
  • ton balık konservesi
  • domates
  • taze soğan
  • kıvırcık salata
  • maydanoz
  • zeytinyağı
  • limon
  • tuz

Yapılması
  1. domates, soğan, kıvırcık ve maydanoz doğranacak
  2. ve bir kap içerisine alınacak
  3. üzerine tuz ilave edilecek karıştırılacak
  4. salata servis tabağına alınacak
  5. üzerine balık eti konulacak
  6. zeytinyağı, limon suyu ilave edilecek
  7. ve afiyetle yenilecek
Tarif bizden yapması sizden, hadi kolay gelsin.
Sultan

Bu blogdaki popüler yayınlar

kuşbaşı kuzu etli sac kavurması

kelle paça çorbası, terbiyeli nasıl yapılır

terbiyeli dana işkembe çorbası tarifi

kestane kabağı tatlısı nasıl yapılır